Adviseren

Ons netwerk en de kennis die we hebben, maakt dat wij een uitstekende adviseur zijn voor uw organisatie als het gaat om Informele (mantel)zorg, Emancipatie, Diversiteit en Vrijwillige Inzet. Na een persoonlijk gesprek komen we met advies op maat. Bent u bestuurder? PEP organiseert diverse ondersteuningsactiviteiten voor bestuurders. Als bestuurslid kunt u ook ondersteuning krijgen van een coach. Doe de scan Bestuurscoaching.

PEP komt naar u toe

De afgelopen jaren heeft PEP - in het kader van de kwaliteitsimpuls - honderden organisaties bezocht om te kijken hoe wij met onze expertise die organisaties verder konden helpen. Wij helpen u ook graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In 2016 doorliep PEP met 94 organisaties in Den Haag kwaliteitsimpulstrajecten.
In 2016 doorliep PEP met 94 organisaties in Den Haag kwaliteitsimpulstrajecten.
Terug

praktijkverhalen

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

Pak wat je toekom(s)t

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Workshop Fondsenwerven voor vrouwenorganisaties

Betrokkenheid voor de versterking van vrouwen en meisjes