Financiën, subsidies en fondsen

Gemeentelijke subsidies, fondsen, provinciale of landelijke regelingen, er zijn gelukkig allerlei manieren om jouw maatschappelijke initiatief te financieren. Maar al die opties kunnen het ook lastig maken om de juiste vorm van financiering te vinden. En je wil natuurlijk je aanvraag zo goed mogelijk doen, en daar ook niet teveel tijd aan kwijt zijn. Daarom adviseren we je graag hoe je dit het beste kan aanpakken. Onze hulp is in principe gratis voor organisaties die met vrijwilligers mogen werken, als de activiteiten zich  maar op Den Haag richten.

Financiën, subsidies en fondsen

Subsidies, fondsen, crowdfunding, er zijn gelukkig allerlei manieren om jouw maatschappelijke initiatief te financieren. Maar al die opties kunnen het ook lastig maken om de juiste subsidie of andere vorm van financiering te vinden. En je wil natuurlijk je aanvraag zo goed mogelijk doen, en daar ook niet teveel tijd aan kwijt zijn. Daarom adviseren we je graag hoe je dit het beste kan aanpakken.

Gids voor vrijwilligersorganisaties

Alles wat je moet weten over de financiën van een vrijwilligersorganisatie staat in onze Gids voor vrijwilligersorganisaties.