Op zaterdag 13 november a.s. van 13.00 – 16.00 uur is een evenement bij Villa Ockenburgh voor Loosduinse organisaties, vrijwilligers en de nog-niet-vrijwilligers.

Alle organisaties uit Loosduinen die met vrijwilligers werken, krijgen de kans om zich te presenteren op het evenement ‘Samen voor Loosduinen’. Ook de vrijwilligers worden van harte uitgenodigd om te komen en elkaar te ontmoeten. Daarnaast worden de inwoners van Loosduinen uitgenodigd om kennis te komen maken en te verkennen of zij misschien ook iets willen gaan doen. Bij veel inwoners is er vaak wel de bereidheid om iets te doen, maar kennen ze de organisaties niet goed en weten ook niet altijd wat ze kunnen gaan doen of wat ze leuk vinden.

Als deelnemende organisatie krijg je een eigen plekje. Maar omdat het onderdeel is van de ‘gezamenlijke wervingscampagne Loosduinen’ wordt ook verwacht dat je bijdraagt aan de promotie (o.a. door de berichten te delen op Social Media; vermelding op eigen website) en het liefst ook iets bijdraagt aan de invulling van het programma. Want we willen een leuk en afwisselend programma bieden aan die fantastische vrijwilligers in Loosduinen!

Doe je nog niet mee, meld je dan zo snel mogelijk aan bij s.geertsma@pepdenhaag.nl

Kijk hier op de pagina op Den Haag Doet voor vrijwilligers in Loosduinen.