Op dinsdag 14 september om 19.00 uur is de startbijeenkomst in Loosduinen van de gezamenlijke wervingsactie vrijwilligers in Loosduinen. PEP Den Haag nodigt alle Loosduinse organisaties die met vrijwilligers werken hiervoor uit.

Waarom een wervingsactie Loosduinen?

PEP heeft gemerkt dat veel organisaties in Loosduinen vrijwilligers zoeken, maar dat lukt niet altijd even goed. Om het potentieel aan vrijwilligers in Loosduinen te activeren, is echt even wat meer nodig. Dat kunnen we alleen samen. Daarom heeft PEP het initiatief genomen voor een gezamenlijke wervingscampagne.

Hoe gaan we het doen?

We houden een inspirerende startbijeenkomst met alle organisaties die hieraan mee willen doen. Samen gaan we bedenken hoe we dit het beste kunnen aanpakken. PEP zal jullie meenemen in de nieuwe methode voor het werven van vrijwilligers, vanuit de Expeditie Nieuwe Gezichten van het NOV. We hebben in ieder geval een  eigen pagina op Den Haag Doet met alle vacatures in Loosduinen.

Zoek je vrijwilligers? Doe dan mee.

We hebben al zo’n 15 organisaties die mee doen. Dus sluit vooral aan. Het zal in ieder geval een leuk netwerkmoment opleveren en inspireren. Daarnaast is het jammer als je deze kans mist. Kun je niet op 14 september, maar wil je wel meedoen? Laat het dan ook even weten.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Marja Salman (m.salman@pepdenhaag.nl) of Sytske Geertsma (s.geertsma@pepdenhaag.nl) of bel met 06 53 41 54 57 (niet tussen 15 en 27 juli) of 06 – 82 47 24 96.