Jaarlijks stimuleert PEP inwoners en maatschappelijke organisaties mee te doen met de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Het leuke van NLdoet is dat enthousiaste Hagenaars laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met vrijwilligerswerk. Dus ook met jullie organisatie. Samen met eigen medewerkers klaren jullie een klus waar je anders niet aan toe kwam: schilderen, schrobben, tuinieren noem maar op.

In 2021 is deze op 28 en 29 mei. Kan jouw maatschappelijke organisatie nog wel wat kluspower gebruiken? Doe dan mee en organiseer een klus!

Zet je NLdoet klus online!

Staat jullie klus al online? Doe het snel, dan heb je de meeste kans op helpende handen. Wil je spullen, kennis of kunde lenen van andere Haagse organisaties? Of heb je inspiratie en ideeën nodig? Vraag het binnen de Facebookgroep Haagse Buurtverberaars of aan het Haags Emancipatie Netwerk (HEN). Kom je er niet uit, bel of mail het Service team van PEP: 070 302 44 19, of info@pepdenhaag.nl.

Tip voor organisaties

Tot 23 april 2021 kan je een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds (de initiatiefnemer van NLdoet). Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350. Doe het op tijd, want: op = op! Hou er rekening mee dat je niet automatisch een financiële aanvraag hebt gedaan als je een klus op de site hebt aangemeld. Hiervoor geldt nog een extra stap in Mijn Oranje Fonds.