Volgend jaar is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021! Extra speciaal is dat de aftrap in december plaatsvindt in Den Haag.

De landelijke campagne Mensen maken Nederland is onderdeel van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021. Vereniging NOV wil met deze campagne meer mensen enthousiast maken voor vrijwilligerswerk. Den Haag Doet en PEP Den Haag sluiten hier graag bij aan! Wij starten daarom de lokale campagne Mensen maken Den Haag om meer Hagenaars op te roepen vrijwilligerswerk te doen.

Wil jouw organisatie ook deelnemen aan het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021? Meld je dan aan via  www.mensenmakennederland.nu. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een adviseur van PEP Den Haag via  [email protected] of tel: 070 – 302 44 44.

Kennisboostweek ‘Nieuwe Gezichten’

Met het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet wil Vereniging NOV heel graag zo veel mogelijk kennis met elkaar opdoen over hoe we nieuwe gezichten bereiken. NOV wil graag zowel kennis als ervaringen met je delen waarbij de 8 doelgroepen centraal staan.

Vereniging NOV wil dat gaan doen tijdens de zogenaamde kennisboostweken. Tijdens zo’n week biedt NOV je een uitgebreid programma met allemaal verschillende kennisboostsessies. De eerste kennisboostweek, met thema ‘Nieuwe gezichten’, is gepland in de week van 16 tot en met 20 november.

Je kunt vanaf nu ook al aanmelden voor de sessies via de website van Mensen maken Nederland.

Meld je aan voor de sessies

Doe mee met een Expeditie Nieuwe Gezichten

Ben je op zoek naar vrijwilligers maar weet je niet meer waar je ze moet zoeken? Doe dan mee met een Expeditie Nieuwe Gezichten. Dat is een methode om – onder begeleiding en samen met andere organisaties – aan de slag te gaan om nieuwe mensen te enthousiasmeren en te werven. Je maakt samen jouw organisatie aantrekkelijker, toegankelijker en bekender om nieuwe vrijwilligers aan je te verbinden. Wil je meer weten? Neem een kijkje op de website van Mensen maken Nederland.

Ik wil meer weten over de Expeditie Nieuwe Gezichten

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van het Platform vrijwillige Inzet en Mensen maken Nederland.

Aanmelden voor de nieuwsbrief