Laden Evenementen
Wil je een subsidieaanvraag indienen in het kader van de subsidieregeling Samen Sociaal en Vitaal van de gemeente Den Haag? Volg dan deze training!

Samen Sociaal en Vitaal 2023

De gemeente Den Haag heeft onlangs de subsidieregeling Samen Sociaal en Vitaal (SSV) aangepast. De regeling SSV 2023 biedt (vrijwilligers)organisaties in de stad de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor (groeps)activiteiten die een langdurig positief effect hebben en die de vitaliteit, participatie of zelfredzaamheid versterken van senioren, mantelzorgers, kwetsbare inwoners of vrijwilligers. Voor organisaties die met deze doelgroepen werken is deze training een prima voorbereiding om een subsidieaanvraag in te dienen. De volgende vragen komen o.a. aan bod:

•            Wat moet ik weten over de aangepaste subsidieregeling Samen Sociaal en Vitaal?

•            Wat is er nodig om aan de voorwaarden te voldoen? Hoe schrijf ik bijvoorbeeld een goed projectplan in het kader van deze regeling.

•            Tips voor het plan van aanpak, de uitvoering en de evaluatie.

Daarnaast kunnen vertegenwoordigers van organisaties die met vrijwilligers mogen werken uiteraard ook een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een 1 op 1- adviesgesprek over subsidies en fondsenwerving via 070-3024444 of door een (terugbelverzoek) te mailen naar info@pepdenhaag.nl.

Is deze training vol? Stuur dan een mail naar a.kajouane@pepdenhaag.nl. Bij voldoende interesse herhalen we deze training.

Go to Top