Goed nieuws voor organisaties in Den Haag! De websites Den Haag Doet, Den Haag Doet Vrijwilligersacademie en Volunteer The Hague zijn nu helemaal vernieuwd. Jouw vacatures en cursussen zijn weer van harte welkom. Deze zijn namelijk niet automatisch meeverhuisd, want we maken een nieuwe start. Plaats dus snel jouw vacature want je kunt een promotiepakket winnen!

Om jouw vacatures te plaatsen moet je opnieuw registreren. En dat geldt ook als je vacatures wilt vervullen of cursussen wilt volgen. Opnieuw registreren betekent dat je als organisatie weer onder de aandacht komt van geweldige gouden krachten! Ook kunnen potentiele vrijwilligers zo kennis maken met jouw organisatie. Bekijk hier de instructiepagina.

Win een promotiepakket!

Heel 2021 verloten we maandelijks 2 promotiepakketten voor organisaties. Dus plaats direct jouw vacature!

Het promotiepakket bestaat uit:

 • Vermelding van jouw vacature in onze nieuwsbrieven naar bijna 15.000 vrijwilligers!
 • Jouw vacature onder de aandacht bij onze 33.000 volgers op social media.
 • We promoten jouw vacature op Facebook en Instagram via de kanalen van Den Haag Doet t.w.v. 50,- euro promotiebudget!
 • Persoonlijk advies van een van onze experts op het gebied van vrijwilligers werven, om van jouw vacature een succes te maken. (Ook als je niet hebt gewonnen kun je dit bij ons aanvragen, stuur direct na het plaatsen van jouw vacature een mail naar helpdesk@pepdenhaag.nl)
 • Is jouw vacature geschikt voor een expat/international die alleen Engels spreekt? Bij het plaatsen van jouw vacature kun je de optie ‘plaats deze vacature ook op Volunteer The Hague’ aanvinken. Deze wordt automatisch vertaald, en wij kunnen daar ook bij helpen. Hierna wordt jouw vacature ook nog eens onder de aandacht gebracht bij:
  • Meer dan 8000 internationals die geabonneerd zijn op de nieuwsbrief van Volunteer The Hague.
  • Bijna 8000 volgers op onze social media kanalen.
  • Jouw vacature uitgelicht op de homepage van volunteerthehague.nl
  • We promoten jouw vacature op Facebook en Instagram via de kanalen van Volunteer The Hague t.w.v. 50,- euro promotiebudget!
  • Persoonlijk advies over werken met vrijwillige internationals van onze projectleider Tetyana Benzeroual.

Door jouw organisatie te registreren op Den Haag Doet en een vacature te plaatsen, maak je automatisch kans op het promotiepakket. De winnaars krijgen binnen twee weken na plaatsing van hun vacature bericht. Niet gewonnen of wil je direct hulp bij het werven van vrijwilligers? Stuur een mail naar helpdesk@pepdenhaag.nl.