Onderzoek: Vrijwilligerswerk in coronatijd

30 juli 2020

Dat vrijwilligerswerk ontzettend belangrijk is wordt tijdens de coronacrisis extra duidelijk. Mensen zetten zich in deze crisistijd op allerlei manieren vrijwillig in. In samenwerking met vrijwilligerscentrales in regio Haaglanden, doen we onderzoek naar vrijwilligerswerk in coronatijd.

Ben je tijdens de crisis vrijwilligerswerk gaan doen? Deed je al vrijwilligerswerk maar is dat er door corona anders uit gaan zien? Doe mee aan ons onderzoek door een korte vragenlijst in te vullen. Met jouw antwoorden leren wij waar vrijwilligers behoefte aan hebben. Het invullen duurt slechts 2 minuten.

Vul hier de vragenlijst in: https://www.surveymonkey.com/r/coronavrijwilliger

Werk je met vrijwilligers? Stuur de vragenlijst dan aan hen door. Om op de hoogte te blijven van de uitkomst van dit onderzoek kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of mailen naar Eva Heitbrink.

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?