Meld uw klus aan voor NLdoet

23 november 2017

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties kunnen weer klussen aanmelden voor NLdoet op 9 en 10 maart 2018. Of het nu gaat om het schilderen van een clubhuis of hulp bij het onderhoud van een natuurgebied, deze dagen staan tal van vrijwilligers voor uw organisatie klaar.

Weet u niet goed hoe u uw klus moet organiseren of wat u precies moet regelen, kijk op de pagina van NLdoet of ga naar de Klushulp. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met de PEP Helpdesk www.pephelpdesk.nl.

Als u aan de voorwaarden voldoet, kunt u voor uw klus ook een financiële bijdrage aanvragen voor 31 januari 2018. Maar PEP adviseert om niet te lang te wachten met deze aanvraag, want op is op!

Niet alle kosten kunnen worden vergoed door de financiële bijdrage. Trainingen voor vrijwilligers worden bijvoorbeeld niet vergoed. Kijk voor gratis trainingen op de vrijwilligersacademie en gratis trainingen speciaal voor professionals en (vrijwillige) bestuurders in de agenda van PEP. 

Mogelijk heeft u een vrijwilligersverzekering nodig, in Den Haag vallen vrijwilligers in principe automatisch onder de Haagse Polis en hoeft u als organisatie niets te regelen. Wilt u daar meer informatie over of heeft u andere vragen over NLdoet, ook hier kan de Helpdesk medewerker u meer over vertellen.

Wilt u in een paar minuten checken of het vrijwilligersbeleid van uw organisatie nog voldoet aan de huidige randvoorwaarden? Doe de vitaliteitsscan in het PEP ebook.

 

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren