Bericht van Gemeente Den Haag

Haagse Vrouwendagen in Haagse stadsdelen van 5 tot en met 12 maart

Tijdens de Haagse Vrouwendagen zijn overal in de stad activiteiten rond vrouwenemancipatie. Er worden prijzen uitgereikt, en vrouwenorganisaties, cultuurankers en andere organisaties zetten zich deze week in om vrouwen te empoweren. Er zijn podcasts, lezingen, spoken word, theater, tentoonstellingen en workshops. Ze zijn meestal gratis en in elk stadsdeel is wel iets te doen.

Online talkshow

Op zondag 6 maart is er een online talkshow in Nieuwspoort. Samen gaan we in gesprek over straatintimidatie en machtsverhoudingen op de werkvloer. Welke ontwikkelingen en uitdagingen spelen er?

Check de gasten en de rest van de agenda op www.haagsevrouwendagen.nl en onze socials. Er komen dagelijks nieuwe activiteiten bij! Zo zie je hier ook de Ria Sikkes lezing terug die ingaat op de huidige 4e feministische golf ten opzichte van de 2e golf in de vrije jaren zeventig. Waar staan we nu en waar stonden we?

Wil je iets toevoegen aan de agenda? Mail voor 1 maart naar info@haagsevrouwendagen.nl en dan nemen we contact met je op.

Wil je hulp bij het organiseren van jouw activiteit voor de Haagse Vrouwendagen? Aysien Zondervan van PEP Den Haag helpt je graag. Mail naar helpdesk@pepdenhaag.nl.

Met vriendelijke groet,

Anne van der Zwaard,
Projectleider Orange the World, Haagse Vrouwendagen
i.o.v. Gemeente Den Haag
www.haagsevrouwendagen.nl
06-11370112