Bestuurscoaches

Kan jouw bestuur wel wat extra ondersteuning gebruiken? Een bestuurscoach kan met je meedenken en je begeleiden bij complexe vraagstukken waar het bestuur niet uit komt.

Bestuurscoaches

Kan jouw bestuur wel wat extra ondersteuning gebruiken? Een bestuurscoach kan met je meedenken en je begeleiden bij complexe vraagstukken waar het bestuur niet uit komt.

Dit zijn onze bestuurscoaches

Anke van Kampen

(Voormalig) wethouder in Den Haag van o.a. onderwijs en sociale zaken – directeur onderwijs en adviesbureau – mediator – voorzitter en toezichthouder van verschillende organisaties

“(Vrijwilligers)organisaties in het sociale domein zijn belangrijk voor de samenleving. Ik wil graag mijn ervaring gebruiken om een handje te helpen.”

Joger de Jong

Lid Raad van Bestuur bij Xtra – Verenigingssecretaris bij ZorgScala – Voorzitter Raad van Toezicht Theater Dakota – en andere bestuursfuncties bij verschillende organisaties

“Belangrijk vind ik dat je als bestuurslid en als bestuur helder en duidelijk bent waar het de inhoud betreft maar dat je tegelijkertijd wel in verbinding blijft.”

Bas Contant

Voorzitter Sportraad Rijswijk, voorzitter RSV Red Lions Honk en Softbal, Manager Informatiemanagement bij Parnassia Groep.

“Mijn kracht is de verbinding met mensen in combinatie met scherpe analyses. Ik krijg vaak te horen dat ik rust breng en vertrouwen, steun en begeleiding geef waar nodig.”

Corien Bosch

Corien Bosch

Strategisch communicatieadviseur met verstand van fondsenwerving. Ik benader organisatievraagstukken vanuit de communicatie. Trainer, vragensteller, verhalenverteller, vrijwilliger en bestuurslid.

“Met mijn ervaring uit de communicatie en journalistiek help ik organisaties graag een stap verder. Dat begint met het helder krijgen van je verhaal. Waarom? Omdat dat de basis is voor alles.”

Hans Doets

11 jaar lang actief geweest bij Den Haag Marketing, diverse managementfuncties gehad, o.a. bij Volkshuisvesting en Economie, Gemeente Den Haag en  voorzitter van een Woningbouwvereniging

“Mijn brede ervaring in marketing, strategie en inspraakprocedures wil ik graag inzetten. Met een voorkeur voor sport en bewonersorganisaties.”

PEP website Bestuurscoaches - Steven Broers

Steven Broers

(Voormalig) directeur bij gemeente Den Haag: onder andere sociale zaken, inburgering, schuldhulpverlening, veiligheid, internationale zaken, leefbaarheid, burgerparticipatie, stadsdeelorganisatie. Oud bestuurslid/voorzitter van sportvereniging.

“Vrijwilligersorganisaties zijn van het allergrootste belang voor een leefbare en betrokken samenleving. Ik lever vanuit mijn ervaring graag een bijdrage aan hun ondersteuning.”

Henry Kruiper Bestuurscoach

Henry Kruiper

Ruim 30 jaar bestuurlijke ervaring als directeur werkgeversorganisatie NVKL, MT-lid FME, bestuurder bij talloze stichtingen op gebied van vakopleidingen, recycling, instroom technici, etc., met strategie, organisatie en belangenbehartiging als rode draad.

“Besturen is een vak. Veel mensen, vrijwilligers maar ook professionals, worstelen vaak met vragen als: Hoe stel ik me op als bestuurder? Hoe bereiken we ons doel? En hoe vertellen we ons verhaal? Ik help graag bestuurders met strategie, organisatie en communicatie.”