Laden Evenementen

In iedere buurt wonen mensen die, net als jij, iets goeds willen doen. Ze zetten zich in voor hun omgeving, buren of buurtgenoten. Bijvoorbeeld door te werken aan meer groen in de straat. Of ze maken zich sterk voor een fijne plek waar kinderen kunnen spelen. Soms maken ze een wandeling met een oudere buurtgenoot. Of ze doen een keer boodschappen voor de buurvrouw die wat hulp kan gebruiken. Er zijn zoveel dingen die mensen graag en vrijwillig willen doen. Dat maakt de buurt waarin je leeft mooier en sterker.

Ben je benieuwd of dat misschien ook wat voor jou is? Op donderdagmiddag 16 november a.s. kun je in contact komen met veel initiatieven en organisaties die je daar bij willen helpen. Ze komen uit alle wijken van Haagse Hout: Mariahoeve, Benoordenhout, Bezuidenhout, Bezuidenhout-West en Marlot. De organisaties presenteren zich in het wijkcentrum Mariahoeve (Ivoorhorst 155), van 14:00 tot 17:00. Je bent van harte welkom om te komen kijken wie er allemaal in Haagse Hout actief zijn. En zo te zien wat voor moois er in jouw omgeving gebeurt. Wellicht ontdek je of er voor jou ook wat bij zit!

Kom je ook? Laat weten dat je erbij bent door je aan te melden voor het evenement.

Ben je actief bij een initiatief, stichting of vereniging in Haagse Hout?
En wil je ook deelnemen om je te presenteren aan de bewoners, en hopelijk een leuke match te maken met potentiële vrijwilligers? Neem contact op met Derk Hazekamp, accounthouder Haagse Hout.

Go to Top