Laden Evenementen
Wil je meer weten over het aanvragen van geld voor je maatschappelijke project of over het opzetten van een stichting of vereniging? Kom op donderdagavond 11 april (19.00 – 21.30 uur) naar het programma PEP-up 1818 in Haagse Hout. In de tijdelijke locatie van Podium NOORD (Ametisthorst 425) gaan adviseurs van PEP Den Haag, Stadsdeelkantoor Haagse Hout, CultuurSchakel, Fonds 1818 én andere fondsen graag met je in gesprek. Kom langs en ontdek of we je een stapje verder kunnen helpen naar een succesvolle donatie- en/of subsidieaanvraag.

Veel Haagse organisaties vinden hun weg naar het stadsdeelkantoor in hun omgeving, maar ze weten niet altijd bij welke andere financiers ze kunnen aankloppen met hun maatschappelijke projecten. Dat overzicht geven PEP Den Haag, Gemeente Den Haag (Stadsdeelkantoor Haagse Hout) en Fonds 1818 op donderdag 11 april in het programma PEP-up 1818: netwerkcafé in Haagse Hout. Ook actieve bewoners met mooie plannen voor het stadsdeel of met de ambitie om een stichting of vereniging op te zetten, zijn welkom.

Alle vragen zijn welkom

Welke subsidieregelingen zijn er? Met welke plannen kun je donaties aanvragen bij de verschillende fondsen en hoe pak je dat aan? Wat mag je absoluut niet vergeten en in welke valkuilen trappen veel aanvragers? Je hoort het allemaal op 11 april. Na korte presentaties over subsidieregelingen en een centraal gesprek met de aanwezige fondsen, waarbij we het publiek al van harte uitnodigen om mee te praten en vragen te stellen, nemen we goed de tijd voor de netwerkborrel. Voel je niet geremd om op alle adviseurs af te stappen.

Aanwezige fondsen en organisaties

Op de avond ontvang je tips en kun je al je vragen stellen aan o.a.

PEP Den Haag Biedt organisatieondersteuning aan stichtingen en verenigingen. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van subsidie. Aanwezig zijn accounthouders Floor Bogman en Derk Hazekamp.
Stadsdeelkantoor Haagse Hout Stadsdeelmedewerker Welzijn, Jeugd en Participatie van de gemeente, Lee Vlijter, vertelt over de mogelijkheden voor het aanvragen van stadsdeelsubsidie.
Fonds 1818 Voor stichtingen, verenigingen en groepjes buurtbewoners die oog hebben voor de ander en het groen om ons heen. Aanwezig zijn projectadviseur Carien Janssen van Raay en communicatieadviseur Sanne de Maijer.
CultuurSchakel Steunt scholen, culturele instellingen en culturele aanbieders met advies en subsidie. Soeshiel Sharma vertelt meer over actuele regelingen en pitches.
Haëlla Stichting Voor kleinschalige kansrijke projecten; ook initiatiefnemer van Wijdoenmee en Klein Armoede Fonds. Aanwezig zijn adviseurs Hilde Marbus en Isabelle Leussink.
Haags Groene Kruis Fonds Steunt zorg- en welzijnsprojecten. Stel je vragen aan secretaris Ria van Haaften.
Haags Fonds Ons Thuis Steunt projecten die ouderen laten meedoen in de samenleving. Bestuurslid Michel Nivard is aanwezig.
Rabo Impactfonds Voor projecten binnen de thema’s Financieel Gezond leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en energietransitieprojecten. Aanwezig is adviseur Lieke Wezenberg-Verhees.
Programma
19.00 uur Inloop
19.15 uur Welkom
19.20 uur Welke subsidieregelingen zijn er?
19.55 uur Welke fondsen passen bij jouw organisatie of project?
20.15 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde
Locatie

Podium NOORD (tijdelijke locatie)
Ametisthorst 425
2593 HN Den Haag

Komt 11 april niet uit? Kom naar het spreekuur op 25 april!

Kun je op 11 april niet naar PEP-up 1818 komen, maar wil je wel graag een vraag stellen aan de adviseurs van PEP Den Haag, Fonds 1818, CultuurSchakel en/of Stadsdeelkantoor Haagse Hout? Dat kan tijdens het speciale spreekuur op donderdagmiddag 25 april tussen 16.00 en 18.00 uur in de foyer van Podium NOORD. Aanmelden is niet nodig.

Go to Top