Laden Evenementen

Bent u actief als bestuurder binnen een vrijwilligersorganisatie en wilt u meer weten over de essentiële wet- en regelgeving die van toepassing is op uw rol?

Zoekt u helderheid over onderwerpen zoals de ANBI-status, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR), of heeft u vragen over uw statuten, huishoudelijk reglement of andere verenigingsrechtelijke onderwerpen, verzekeringen en (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties?

Wij nodigen u van harte uit voor een interactieve netwerkbijeenkomst op 16 april 2024 bij PEP Den Haag. Dit is uw kans om direct uw vragen voor te leggen aan Mr Lars Hooning, een vooraanstaande jurist met een schat aan ervaring in bestuurlijke vraagstukken en meer dan 40 jaar ervaring als bestuurder en directeur binnen het maatschappelijk veld.

Deze bijeenkomst biedt niet alleen de mogelijkheid om specifieke vragen beantwoord te krijgen, maar ook om te netwerken en kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s uit het veld.

Deze bijeenkomst is ook interessant voor mensen aspirante bestuursleden en voor organisaties in oprichting.

Het is mogelijk om vooraf specifieke casussen naar Mr Lars Hoorning te sturen. De casussen worden uiteraard anoniem behandeld en kunnen eventueel in een nazit besproken worden.

Mis deze kans niet om uw kennis te verdiepen en uw netwerk uit te breiden. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Abderrahim Kajouane, 0655970098 (a.kajouane@pepdenhaag.nl)

Go to Top