Laden Evenementen

Diversiteitsbeleid propageren is één ding, het ontwikkelen en uitvoeren ervan een tweede. Goede dienstverlening voor alle Hagenaars, in al hun diversiteit. Het kennen en herkennen van vragen van cliënten en hier sensitief mee omgaan. Met deze leergang wil Divers Den Haag cultuur voor diversiteit in organisaties stimuleren. In deze interactieve leergang verkennen we vraagstukken en dilemma’s uit de praktijk van welzijn en zorg vanuit het perspectief van de superdiverse samenleving.

Accreditatie

  • Registerplein, voor professionals in het sociale domein, 15 punten
  • Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals, 11 punten
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, 15 punten

Kosten basisleergang:

Voor professionals en vrijwilligers van Haagse organisaties zijn de gereduceerde kosten om deel te nemen aan de gehele leergang € 200. Voor professionals en vrijwilligers van organisaties buiten de stad bedragen de kosten € 450 euro per driedaagse leergang.

Voor het programma van de basisleergang klik hier!

De leergang vindt op  29 september, 6 en 13 oktober  a.s. van 09:00 – 14:00 (vrijdagen). De leergang wordt afgesloten met een  certificaat  en is voor verschillende professionals   geaccrediteerd. Iedereen actief binnen alle organisaties en bedrijven in Den Haag, of als mantelzorger kan deelnemen tegen gereduceerde kosten  (€200,—). Het grootste deel van de kosten neemt de gemeente Den Haag voor haar rekening.

Wij houden deze editie van de leergang op De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag.

Go to Top