Laden Evenementen

Wil jij een bijdrage leveren aan het bespreekbaar maken van seksuele diversiteit en inclusie? Doe mee aan deze inspiratieavond!

Vele organisaties en sleutelpersonen in Den Haag willen graag aan de slag met het bespreekbaar maken van queer diversiteit in hun organisatie en met cliënten en hebben behoefte aan praktische tools en methoden om dat op een effectieve manier aan te pakken.

Daarom organiseren we deze inspiratiesessie op maandagavond 11 december 2023 tussen 18.30-21.30 uur. Soep en broodjes staan klaar bij de start.

Deze inspiratieavond is bedoeld voor Haagse organisaties, bestuurders, vrijwilligers, sleutelpersonen, vertrouwenspersonen, welzijnswerkers en andere beroepskrachten in het sociale domein. Een avond van kennisdelen, ervaringen uitwisselen en tips en tools om de dialoog over queer diversiteit in de Haagse samenleving te bevorderen. Samen kunnen we zorgen voor een inclusieve stad voor iedereen!

Deze sessie is onder leiding van Rohit Vyas. Hij heeft veel ervaring met training & advies, projectmanagement en sociaal onderzoek op het gebied van Diversiteit & Inclusie. Vyas heeft gewerkt voor projecten van gemeenten, NGO’s, belangenorganisaties en lokale zorg- & welzijnsorganisaties.

De avond is georganiseerd in samenwerking met Mil Colores, HPSD en Stichting Kaabassi.

Go to Top