Laden Evenementen

Ben jij buurtverbinder, wijkopbouwwerker, community builder, participatiemedewerker, stadsmaker of anderszins betrokken bij de ontwikkeling van buurtgemeenschap.

Ben jij buurtverbinder, wijkopbouwwerker, community builder, participatiemedewerker, stadsmaker of anderszins betrokken bij de ontwikkeling van buurtgemeenschappen?

Dan nodigen we jou graag uit voor een inspiratiesessie op donderdag 11 april om 14:00 uur bij PEP Den Haag, aan de Riviervismarkt 2 in Den Haag.

Tijdens deze bijeenkomst maken we samen kennis met de methode van Stichting Coloci voor het stimuleren, begeleiden en faciliteren van burgerinitiatieven en voor het betrekken van meer inwoners bij hun omgeving, gebaseerd op hun persoonlijke motivatie. Er is ook ruimte voor netwerken en kennisdelen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door PEP Den Haag en Stichting Coloci en wordt begeleid door Jeroen Loeffen, initiatiefnemer en oprichter van Coloci.

Coloci heeft meer dan twintig jaar ervaring, ondersteunt landelijk ruim 250 maatschappelijke initiatieven en fungeert als een ‘kraamkamer’ voor nabuurschap en autonome gemeenschapsvorming. Zie www.coloci.nl voor meer informatie.

Voor aanmelding en/of meer informatie, kunt u contact opnemen met a.kajouane@pepdenhaag.nl of bellen naar 0655970098

Voor aanmelding en/of meer informatie, a.kajouane@pepdenhaag.nl – 0655970098

Go to Top