Laden Evenementen

Wil je meer weten over hoe je meer inclusief kan werken en inclusief leiderschap met de Deep Democracy methode?

Werken met groepen, in teams, klein of groot, is leuk én vaak een uitdaging. Verschillende mensen bij elkaar. Diverse meningen, uitgesproken én onuitgesproken.

Hoe krijg je iedereen aan boord en ga je om met de diversiteit? Deep Democracy is een methode om gesprekken te voeren en besluiten te nemen die de volledige potentie en wijsheid van een groep ontketenen. De creativiteit en productiviteit nemen toe en relaties worden versterkt.

Wil je meer weten over hoe je inclusiever kunt werken en inclusief leiderschap kunt bevorderen met de Deep Democracy methode?

Doe mee aan de workshop op 27 mei 2024 van 10 tot 12 uur bij PEP.

De training is geschikt voor iedereen die met teams werkt (beroepskrachten, vrijwilligers, leiders, bestuursleden) en geïnteresseerd is in praktische werkmethoden voor meer inclusie en diversiteit.

Het is een verdieping sessie voor deelnemers die al de basisworkshop hebben gevolgd en/of al over de basiskennis beschikken.

Deze training wordt aangeboden door Anna Kanneworff, universitair opgeleid als cultureel antropoloog en daarnaast gecertificeerd als Deep Democracy Instructor Level 1 en 2 (Deep Democracy The Lewis Method), allround communicatietrainer (Karin de Galan School voor Training) en speels trainer/coach Voice Dialogue / Psychodrama (Mulder/Collewijn Opleidingen)

Go to Top