Laden Evenementen

Mensen hebben meer rechten gekregen. Als organisatie heb je hier mee te maken: de AVG. Wanneer mag je wel of geen mailing sturen?

In deze laagdrempelige sessie van één uurtje leggen we je op heldere wijze uit wat de belangrijkste principes van de Algemene Verordering Persoonsgegevens AVG zijn en hoe je hier op een praktische manier vorm aan kan geven voor jouw organisatie.

Elke organisatie wil graag de achterban bereiken en het liefst zo persoonlijk mogelijk, omdat dit het meest effectief is. Stel je wilt graag een digitale nieuwsbrief gaan versturen, hoe pak je dat aan?

Denk hierbij aan wettelijke vereisten als het verwerkingsregister, transparantie, afspraken met andere partijen en datalekken .

Deze training wordt gegeven door PMP en Considerati, dit zijn twee adviesbureaus die behoren tot de top in Nederland als het gaat om privacy en gegevensbescherming.

DOELSTELLING

Na deze training:

  • Heb je geleerd over de basisprincipes van de AVG. Wat wordt er nou eigenlijk van mijn organisatie verwacht?
  • Heb je de eerste stappen gezet met de belangrijkste verplichtingen vanuit de AVG die voor jou gelden. Denk hierbij aan het opzetten van een verwerkingsregister, transparantieverplichtingen en afspraken met verwerkers.
  • Heb je contact en interactie gehad met andere organisaties die mogelijk tegen vergelijkbare vragen aanlopen.
  • Ontvang je een toolkit met daarin handige templates die je meteen kunt gebruiken voor jouw organisatie.

PROGRAMMA

Tijdens de workshop komt o.a. aan de orde:

  • AVG in vogelvlucht
  • Welke verplichtingen rusten op mij n organisatie en hoe organiseer ik dat?
  • Wat kun je zelf doen voor jouw organisatie?

Alleen de deelnemers aan onze workshop ontvangen de

templates en kunnen zich in het voorjaar aanmelden voor het inloopspreekuur.

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Dus wees er snel bij, want vol = vol.

VRAGEN

Heb je vooraf al vragen over de AVG? Stuur ze dan vooral in bij je aanmelding, dan gaan wij ons best doen om deze vragen te behandelen tijdens de workshop.

Alleen de deelnemers aan onze workshop ontvangen de templates en kunnen zich in het voorjaar aanmelden voor het inloopspreekuur.

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Dus wees er snel bij, want vol = vol.

VRAGEN

Heb je vooraf al vragen over de AVG? Stuur ze dan vooral in bij je aanmelding, dan gaan wij ons best doen om deze vragen te behandelen tijdens de workshop.

Go to Top