Verbinden

Misschien is verbinding wel een van de meest noodzakelijke elementen in deze snel veranderende maatschappij. Ons grote netwerk en het feit dat wij overal in de stad, bij veel verschillende organisaties en bedrijven over de vloer komen, maakt ons tot een goede verbinder.

Netwerken

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten waar maatschappelijke organisaties met elkaar kunnen netwerken. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Op Facebook weten Haagse maatschappelijke organisaties elkaar te vinden via onze Helpdesk-groep

Ook speelt PEP een rol in een aantal formele netwerken zoals: Haagse Emancipatie Netwerk (HEN), De Haagse Maatschap, Platform coördinatoren vrijwilligers Zorg&Welzijn, en anderen. 

Bestuurscoaching

Een ander voorbeeld van verbinden is onze Bestuurscoaching. Bestuursleden van vrijwilligersorganisaties kunnen zich laten ondersteunen door een vrijwillige coach uit het netwerk van PEP. Deze bestuurscoach is een doorgewinterde bestuurder die op vrijwillige basis met een bestuur meekijkt en advies geeft. Via een scan brengen wij de ondersteuningswensen in kaart en verbinden wij het bestuur met een geschikte coach. 

Logo's HEN-organisaties
Terug

praktijkverhalen

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

Pak wat je toekom(s)t

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Workshop Fondsenwerven voor vrouwenorganisaties

Betrokkenheid voor de versterking van vrouwen en meisjes