Verbinden

Misschien is verbinding wel een van de meest noodzakelijke elementen in deze snel veranderende maatschappij. Ons grote netwerk en het feit dat wij overal in de stad, bij veel verschillende organisaties en bedrijven over de vloer komen, maakt ons tot een goede verbinder.

De juiste klik

Misschien komen mensen en groepen elkaar wel tegen, maar PEP is in de staat de juiste verbinding te leggen, voor de juiste klik te zorgen. Door de juiste personen met elkaar in contact te brengen of omdat we weten wat er nodig is voor een organisatie om vooruit te kunnen.

Bestuurscoaching

Een concreet voorbeeld van verbinden is onze Bestuurscoaching. Bestuursleden van vrijwilligersorganisaties kunnen zich laten ondersteunen door een vrijwillige coach uit het netwerk van PEP. Deze bestuurscoach is een doorgewinterde bestuurder die op vrijwillige basis met een bestuur meekijkt en advies geeft. Via een scan brengen wij de ondersteuningswensen in kaart en verbinden wij het bestuur met een geschikte coach. 

Terug

praktijkverhalen

Third Culture Kids

Interactieve bijeenkomst Maatschappelijke Diensttijd 3 juli 2018

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Nieuwjaarsreceptie 2019

Zien we elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie? U bent van harte welkom.