Wij streven naar een stad waarin iedereen mee kan doen. Een stad waarin de situatie of achtergrond van iemand geen drempel hoeft te zijn. Daarom versterken we maatschappelijke organisaties. We geven hen advies, organiseren bijeenkomsten en trainingen, en faciliteren online platformen zoals Den Haag Mantelzorg.

PEP is op zoek naar een Senior Adviseur Informele Zorg (32 uur)

Gaat hier je hart sneller van kloppen?

Om de positie van mantelzorgers in Den Haag te versterken, zorg jij ervoor dat organisaties de juiste kennis en connecties hebben. Samen met het team geef je het programma Informele Zorg vorm zodat ons aanbod voldoet aan de behoefte van organisaties in de stad. Als (eind)verantwoordelijke ‘meewerkmanager’ op strategisch en operationeel niveau stuur je het team aan.

Kun je deze afvinken?

  • HBO/academisch werk- en denkniveau.
  • Je bent een echte inspirator, proactief, ondernemend en hebt een toekomstgerichte visie.
  • Met jouw presentatie skills en relatiemanagementvaardigheden ben je een uitstekende ambassadeur voor PEP.
  • Je hebt ervaring in het coachen van een team en bent een topper in projecten coördineren en uitvoeren, van A tot Z.
  • Je bent goed op de hoogte van de actuele maatschappelijke ontwikkelingen en signaleert kansen, vooral in relatie tot informele zorg/mantelzorg.
  • Je hebt aantoonbare kennis en/of relevante praktijkervaring op het gebied van mantelzorg en informele zorg;
  • Ervaring in het beleidsmatig adviseren van gemeentelijke en/of en maatschappelijke organisaties is een pré.

En zie je dit wel zitten?

Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 10. Ook een persoonlijk loopbaanbudget is onderdeel van deze CAO.

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 14 maart 2021 naar Evelien de Vries: [email protected] Voor vragen over de functie, mail of bel met Wai-Kin Chung [email protected] 06 1334 1209.

Kijk ook nog even op onze websites!

www.pepdenhaag.nl
www.denhaagdoet.nl
www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl
www.denhaagmantelzorg.nl