Wij gaan voor een stad waarin iedereen mee kan doen. Dat doen we samen met buurtverbeteraars, stadsmakers, verduurzamers, sleutelpersonen, initiatiefnemers, wereldverbeteraars, doeners en vergroeners. Kortom, Haagse non-profits die met vrijwilligers werken. We adviseren, netwerken, sparren en trainen. Samen gaan we voor meer betrokkenheid en meer mogelijkheden. Zo krijgen we samen meer voor elkaar.

PEP is op zoek naar een Senior adviseur (32 uur)

Samen meer voor maatschappelijke initiatieven

Samen met de organisaties aan wie je advies geeft, ga je aan de slag om hun doelen nog beter te bereiken. Vanuit jouw adviesrol zorg je ervoor dat zij zich kunnen ontwikkelen tot bloeiende, succesvolle organisaties. Je bent een netwerker en gaat op zoek naar nieuwe relevante contacten, brengt partijen bij elkaar en signaleert wat er nodig is in het werkveld. Als projectleider weet jij je doelen te behalen in een ambitieuze en flexibele werkomgeving.

Kun je deze afvinken?

  • HBO/academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van het werkterrein van PEP en inzicht in de doelgroep van PEP (formele en informele organisaties).
  • Je bent goed op de hoogte van de actuele maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en je bent een topper in projecten coördineren en deze uit te voeren, van A tot Z.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Een relevant netwerk in het Haagse is een pré.

En zie je dit wel zitten?

Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 9. Ook een persoonlijk loopbaanbudget is onderdeel van deze CAO.

Stuur je motivatie en CV vóór 1 juli 2022 naar Evelien de Vries: [email protected]. Voor inhoudelijke vragen over de functie, mail of bel met Derk Hazekamp: [email protected], 06-53483429. Voor interne sollicitaties: solliciteer door jouw motivatie en CV vóór 14 juni 2022 te sturen naar: [email protected].

Kijk ook nog even op onze websites: