Wij streven naar een stad waarin iedereen mee kan doen. Een stad waarin de situatie of achtergrond van iemand geen drempel hoeft te zijn. Daarom versterken we maatschappelijke organisaties die werken met vrijwilligers. We geven hen advies, organiseren bijeenkomsten, trainingen en faciliteren fysieke en online platformen.

Ter uitbreiding van ons team is PEP op zoek naar een Senior Adviseur (32 uur)

Gaat hier jouw hart sneller van kloppen?

Pro-actief adviseren is jouw tweede natuur! Jij weet partijen bij elkaar te brengen om de strategische doelen van PEP te realiseren. Het onderhouden en aangaan van externe contacten ga je zeker niet uit de weg en je weet de behoeften van de klant te signaleren en deze te vertalen naar advies. Een projectleidersrol is jou ook zeker op het lijf geschreven.

Kun je deze afvinken?

  • HBO/academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van het werkterrein van PEP en inzicht in de doelgroep van PEP (formele en informele organisaties).
  • Je bent goed op de hoogte van de actuele maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en je bent een topper in projecten coördineren en deze uit te voeren, van A tot Z.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Een relevant netwerk in het Haagse is een pré.

En zie je dit wel zitten?

Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 9. Ook een persoonlijk loopbaanbudget is onderdeel van deze CAO.

Stuur je motivatie en CV vóór 1 augustus 2021 naar Evelien de Vries: [email protected]. Voor inhoudelijke vragen over de functie, mail of bel met Wai-Kin Chung [email protected] of 06-13341209.

Kijk ook nog even op onze websites!

denhaagmantelzorg.nl
pepdenhaag.nl
denhaagdoet.nl
denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl