Wij streven naar een stad waarin iedereen mee kan doen. Een stad waarin de situatie of achtergrond van iemand geen drempel hoeft te zijn. Daarom versterken we maatschappelijke organisaties. We geven hen advies, organiseren bijeenkomsten en trainingen, en faciliteren online platformen zoals Den Haag Mantelzorg.

PEP is op zoek naar een Programmacoördinator (32 uur)

Gaat hier jouw hart sneller van kloppen?

Je zet je in voor goede ondersteuning voor Haagse mantelzorgers. Dit doe je door met verschillende partners in de stad in gesprek te gaan, ons team Informele Zorg aan te sturen, en samen met hen vorm te geven aan het programma.

Kun je deze afvinken?

  • HBO/academisch werk- en denkniveau.
  • Een groot netwerk in het sociale domein van Den Haag.
  • Ervaring in het coachen van een team.
  • Een topper in het coördineren én uitvoeren van projecten.
  • Goed op de hoogte van actuele maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Je bent een proactieve, ondernemende communicator.
  • Ervaring in het beleidsmatig adviseren van gemeentelijke en/of en maatschappelijke organisaties is een pré.

En zie je dit wel zitten?

Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 10. Ook een persoonlijk loopbaanbudget is onderdeel van deze CAO.

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 17 mei 2021 naar Evelien de Vries: [email protected]. Voor vragen over de functie, mail of bel met Wai-Kin Chung [email protected], 06-13341209.

Kijk ook nog even op onze websites!

denhaagmantelzorg.nl
pepdenhaag.nl
denhaagdoet.nl
denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl