Powered by PEP

Wist u dat PEP jaarlijks tientallen projecten faciliteert? Vaak is dit in samenwerking met andere organisaties of Gemeente Den Haag. Hieronder zijn onze submerken uitgelicht.

Bent u vrijwilliger of wilt u een vrijwilligersvacature plaatsen? Ga naar www.denhaagdoet.nl.

Bent u mantelzorger en wilt u informatie over voorzieningen of waardering in de vorm van een cadeautje uit de webwinkel van Gemeente Den Haag? Ga naar www.denhaagmantelzorg.nl.

Bent u op zoek naar een expat vrijwilliger? Ga naar www.volunteerthehague.nl.

Bent u op zoek naar een cursus voor vrijwilligers of mantelzorgers? Ga naar www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl.

Bent u op zoek naar vrijwilligersvacatures voor middelbarescholieren, of heeft u vrijwilligersklussen die door een klas zouden kunnen worden gedaan? Ga naar www.haagsestage.nl.

Zoekt u een vrijwilliger voor een klus in de buurt of heeft u een hulpvraag waar een buur u mee kan helpen? Ga naar www.denhaagdoetburenhulp.nl.
Den Haag Doet Burenhulp is een samenwerkingsproject met Xtra.

Bent u aangesloten bij een organisatie, en wilt u zich inzetten voor het begeleiden van vrouwen naar werk of opleiding? Sluit u aan bij De Haagse Maatschap www.dehaagsemaatschap.nl.

Wilt u meer informatie over de Kartiniprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt door Gemeente Den Haag aan iemand die zich inzet voor vrouwenemancipatie in Den Haag? Ga naar www.kartini.nl.

Terug

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?