Zet uw organisatie op de kaart bij jongeren

1 juni 2017

Hebt u een geweldig beroep? Bent of hebt u een leuke werkgever? Dan wilt u uw maatschappelijke organisatie misschien wel eens door een stel ‘jonge ogen’ laten bekijken... Als u nu een vacature plaatst op www.haagsestage.nl, weten Haagse scholieren uw organisatie makkelijk te vinden. Haagse jongeren zoeken daar namelijk naar korte klussen voor hun maatschappelijke stage (mas).

De stage mag maximaal 30 uur duren. Ook belangrijk is dat de stage zonder al te veel vakkennis kan worden uitgevoerd. Voor scholieren is het vaak al erg interessant om eens in een echte organisatie te kijken. Bent u niet gewend pubers te coachen? Geen punt, Haagse Stage heeft speciale Maatschappelijke Stage Begeleiders beschikbaar.
Zet uw organisatie op de kaart bij jongeren, ga naar www.haagsestage.nl!

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren