Vrouwenplaza wint Kartiniprijs!

7 maart 2017

Bron: Den Haag FM (met aanvulling PEP)

De Kartiniprijs 2017 is gewonnen door Vrouwenplaza. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand of een organisatie uit Den Haag die bijdraagt aan een gelijkwaardige positie van vrouwen en mannen.

De jury wees de prijs unaniem toe aan Vrouwenplaza. “Het is één van de weinige plekken waar vrouwen uit alle lagen van de bevolking met verschillende achtergronden elkaar tegenkomen en gezamenlijk initiatieven ondernemen”, aldus de jury. “Daardoor levert Vrouwenplaza een nuttige bijdrage aan de versterking van de sociale cohesie in de stad.”

De prijs werd tijdens de viering van Internationale Vrouwendag in de Fokker Terminal voor de elfde keer uitgereikt. Naast de Kartiniprijs werden achttien vrijwilligers in het zonnetje gezet door de gemeente. In totaal kwamen ruim 650 bezoekers naar de viering.


PEP is verantwoordelijk voor de organisatie en het werven van aanmeldingen voor de Kartiniprijs. Tijdens de viering van Internationale Vrouwendag verzorgde PEP twee workshops. Hierin hielpen we vrouwen (en mannen) dromen en (onbewuste) ambities naar boven te halen en om te zetten naar een actieplan. 

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Jaarverslag 2018

klantvragen

Hoe kom ik als organisatie aan geschikte vrijwilligers?

Op het platform Den Haag Doet is veel relevante informatie te vinden. Na aanmelding kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de website: vacatures plaatsen, kandidaten zoeken, activiteiten en cursussen aanmelden en vrijwilligers vinden. In het PEP E-book, de praktische gids voor organisaties die met vrijwilligers werken is een heel hoofdstuk geweid aan werken met vrijwilligers.

agenda

Slotbijeenkomst 2019 De Haagse Maatschap

Slotbijeenkomst De Haagse Maatschap 2019 met als thema is 'De aanhouder wint'. Terug- en vooruitblik en inspirerende sprekers die door stug volhouden ver zijn gekomen.