Vrijwilligerspunt VluchtelingenWerk goed op stoom

8 juni 2017

Sinds eind mei is het vrijwilligerspunt locatie VluchtelingenWerk flink op stoom. Een team van intercendenten is onlangs getraind door PEP en staat nu klaar om te bemiddelen tussen nieuwkomers in Den Haag en aanbieders van vacatures.

Kent u nieuwkomers in Den Haag?
Kandidaten die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen een afspraak maken voor een intakegesprek met een intercedent van PEP.
Het vrijwilligerspunt bij VluchtelingenWerk is bereikbaar via 06 - 53415608 (ma t/m do van 09.30-15.30 uur en vr van 09.30-12.30 uur). Het bezoekadres is Rijswijkseplein 79. Alle afspraken vinden plaats op dinsdagen tussen 12.30-15.00 uur en op woensdagen tussen 10.00-12.30 uur. We kunnen nu al vertellen dat deze uren - vanwege het grote succes - binnenkort flink worden uitgebreid. 

Heeft u een mooie vacature?
Heeft uw organisatie een leuke vacature die geschikt is voor nieuwkomers? Plaats deze dan op www.denhaagdoet.nl.  

Voor vragen over het PEP vrijwilligerspunt kunt u contact opnemen met Claudia Noever (coördinator vrijwilligerspunt) [email protected].

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren