Den Haag Doet staat op de Parade!

9 juli 2016

Den Haag Doet staat op de Parade! 

Komt u ook gezellig langs? Bij Studio Vrijgewillig op De Parade Den Haag (9,10 & 11 juli) ervaart u alle upsides van vrijwilligerswerk.

“Studio Vrijgewillig prikkelt het geweten en laat geen ziel onberoerd.”

Spraakmakende, toekomst-veranderende radioshows en levensverrijkende activiteiten wisselen elkaar af. Twee keer per dag brengen ‘de Radiomakers’ gewetensvolle kwesties aan het daglicht. Luister mee via de headsets en sus de vrijgewillige stem in uw achterhoofd. Tussen de uitzendingen door worden er bij Studio Vrijgewillig (onder de Theatertoren) gratis activiteiten georganiseerd waarbij goeddoen en geven centraal staan. 

Daarnaast kunt u een casual kijkje nemen in de diverse & originele vacatures die Den Haag rijk is. Geef een beetje van uw tijd aan Studio Vrijgewillig en wees verbaasd over wat u er voor terug krijgt!

Kijk voor het programma op www.denhaagdoet.nl/parade

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!