Twee mooie vacatures bij PEP!

28 januari 2020

Jij wilt toch ook een stad waarin iedereen meedoet?

PEP streeft naar een stad waarin iedereen mee kan doen naar eigen vermogen, ongeacht iemands situatie of achtergrond. Dit doen we door maatschappelijke organisaties te adviseren, en inwoners te helpen mee te doen in onze samenleving. Bijvoorbeeld via bijeenkomsten en trainingen, of via de online platformen Den Haag Mantelzorg en Den Haag Doet.

PEP is op zoek naar een duizendpoot voor de organisatie!
Projectondersteuner (24 uur per week)

Gaat hier je hart sneller van kloppen?
Als Projectondersteuner van PEP ben je een spin in het web van de Coördinator, de Adviseurs, de afdeling communicatie en hun maatschappelijk georiënteerde projecten, en schakel je vliegensvlug binnen een breed takenpakket. De ene keer help je bij de organisatie van een training, dan weer met een event. Van PowerPoint presentatie maken, tot een geschikte locatie vinden of een verslag schrijven, je pakt het allemaal op. Ook beheer je het relatiemanagement van de adviseurs, verzorg je de correspondentie, beheer je de agenda en bewaak je deadlines. Kortom, je verveelt je niet en gaat aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis.

Kun je deze afvinken?

  • MBO / HBO werk- en denkniveau.
  • Automatiseringspakketten zijn voor jou geen raadsel.
  • Jouw kernwaarden zijn flexibiliteit, klantgericht, dienstverlenend, zelfstandig en probleemoplossend.
  • Een PEP’er is wat ons betreft iemand met een energieke persoonlijkheid, met een scherp oog voor de kwaliteiten van de ander en iemand die altijd op zoek is naar verbinding.

En zie je dit wel zitten?
Vanuit je werkplek op het fijnste stukje centrum van de stad, zet je je in voor een nóg leuker en bruisender Den Haag. Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 6. Ook een persoonlijk loopbaanbudget is onderdeel van deze CAO.

Stuur je motivatie en CV vóór 14 februari 2020 naar Evelien de Vries: [email protected]. Voor inhoudelijke vragen over de functie, mail of bel je met Anna Blom, [email protected] of 06 - 53 48 37 13. 
_______________________________________________________________

Jij wilt toch ook een stad waarin iedereen meedoet?

PEP streeft naar een stad waarin iedereen mee kan doen naar eigen vermogen, ongeacht iemands situatie of achtergrond. Dit doen we door maatschappelijke organisaties te adviseren, en inwoners te helpen mee te doen in onze samenleving. Bijvoorbeeld via bijeenkomsten en trainingen, of via de online platformen Den Haag Mantelzorg en Den Haag Doet.

PEP is op zoek naar een Trainer/ Adviseur Informele Zorg  (24 uur per week)

Gaat hier je hart sneller van kloppen?
Als trainer van PEP Den Haag ben je verantwoordelijk voor het opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van trainingen in aansluiting op de programma’s van PEP. Je weet dus als geen ander hoe jij deze trainingen moet voorbereiden, organiseren en begeleiden. Nieuwe werkvormen en technieken zijn jou dan ook niet onbekend.

Naast trainer ben je ook Adviseur en weet jij de verbinding te leggen tussen formele en informele zorg van o.a. organisaties, instellingen en het bedrijfsleven in de stad Den Haag. Jij weet partijen bij elkaar te brengen om de strategische doelen van PEP te realiseren. Het onderhouden en aangaan van externe contacten ga je zeker niet uit de weg en je weet de behoeften van de klant te signaleren en deze te vertalen naar advies. Een projectleidersrol is jou ook zeker op het lijf geschreven.

Kun je deze afvinken?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van het werkterrein van PEP, in het bijzonder informele zorg.
  • Kennis en inzicht van de doelgroep en maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Flexibel instelling, geen 9 – 5 mentaliteit.
  • Didactische, communicatie- en presentatievaardigheden.
  • Creatief en innovatief.

En zie je dit wel zitten?
Vanuit je werkplek op het fijnste stukje centrum van de stad, zet je je in voor een nóg leuker en bruisender Den Haag. Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 8. Ook een persoonlijk loopbaanbudget is onderdeel van deze CAO.

Stuur je motivatie en CV vóór 14 februari 2020 naar Evelien de Vries: [email protected]. Voor inhoudelijke vragen over de functie, mail of bel met Isolde Verburgt: [email protected] of 06 - 53 41 46 52. 

Kijk ook nog even op onze websites! 

Dame omringd door vraagteken
Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Bijeenkomst Kennis van Zaken Werk&Mantelzorg

Hoe zorgen we ervoor dat we (werkende) mantelzorgers nog beter ondersteunen en faciliteren als gemeente én als werkgever?