Vacature: Medewerker financiën en personeel (32 u)

14 maart 2019

Jij wilt toch ook een stad waarin iedereen meedoet?

PEP streeft naar een stad waarin iedereen mee kan doen naar eigen vermogen, ongeacht diens situatie of achtergrond. Dit doen we door maatschappelijke organisaties te adviseren, en inwoners te helpen mee te doen in onze samenleving. Bijvoorbeeld via bijeenkomsten en trainingen, of via de online platformen Den Haag Mantelzorg en Den Haag Doet.

Na 34 jaar gewerkt te hebben bij PEP (en de rechtsvoorgangers van PEP) gaat onze medewerker financiën en personeel met pensioen. We gaan haar ontzettend missen, maar kijken ook uit naar de komst van een nieuwe collega.

PEP is op zoek naar een medewerker financiën en personeel (32 uur)

Gaat hier je hart sneller van kloppen?

Als medewerker financiën en personeel ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van alle gegevens in de financiële administratie (declaraties, facturen, boekingen), verzorg jij de crediteuren en debiteurenadministratie en draag jij zorg voor de financiële afhandeling van subsidies.

Naast de financiële administratie ben jij verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie. Je verzamelt alle personele mutaties, registreert en verwerkt deze en maakt ze gereed voor verwerking naar het extern salarisverwerkingsbureau. Je bent contactpersoon voor de externe uitvoeringsinstanties, verzorgt de bevestigingsbrieven en contracten voor de medewerkers en draagt zorg voor de verzuimadministratie en bewaakt de verzuimtermijnen.

Het beantwoorden van vragen over de financiële- en personeelsadministratie doe je met plezier, je bent bekend met het maken van (management) rapportages en jij vindt het leuk om gegevens te verzamelen voor het opstellen van de begroting, de jaarrekening en andere overzichten.

Kun je deze afvinken?

  • MBO/ HBO werk- en denkniveau
  • Relevante opleiding op boekhoudkundig gebied
  • Kennis van financiële- en personele administratie in samenhang met subsidies
  • Kennis van financiële applicaties zoals Exact Globe en Excel
  • Volgt de ontwikkelingen in het vakgebied
  • Kennis van het werkterrein van PEP Den Haag is een pré
  • Accuraat, analytisch en integer
  • Mondelinge-, schriftelijke- en adviesvaardigheden

En zie je dit wel zitten?

Vanuit je werkplek met uitzicht op het fijnste stukje centrum, zet je je in voor een nóg leuker en bruisender Den Haag. Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën te bedenken, ontwikkelen en uit te voeren. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 7. Ook een persoonlijk loopbaanbudget is onderdeel van deze CAO.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV vóór 1 april 2019 naar Evelien de Vries: e.devries@pepdenhaag.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie, mail of bel met K. Schimmelpenningh, k.schimmelpenningh@pepdenhaag.nl of 070 - 3024426. Voor interne sollicitaties: solliciteer door jouw motivatie en CV vóór 23 maart 2019 te sturen naar: e.devries@pepdenhaag.nl

Kijk ook nog even op onze websites!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug

praktijkverhalen

Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties

Familiezorg bij Kompassie

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Leiderschap en diversiteit in jouw organisatie

Leergang Managen & Besturen. Ontdek jouw persoonlijke leiderschapsstijl.