Start campagne Den Haag Doet vrijwilligersacademie

15 juni 2016

De Den Haag Doet vrijwilligersacademie is dé plek in Den Haag waar workshops en cursussen voor vrijwilligers overzichtelijk samen komen. Heeft u een training die interessant en nuttig kan zijn voor vrijwilligers? Bied hem aan op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Samen zorgen voor ontwikkeling van de Haagse vrijwilligers én van Hagenaars die het nog niet aandurven als vrijwilliger. Draag daar nu aan bij!

Er staan al veel cursussen op de site. Neem gerust een kijkje, misschien staat er iets tussen voor uw vrijwilligers! Zo niet? Laat het ons weten, wij organiseren ook trainingen op maat. Mail naar: [email protected]

www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?