Vacature: Trainer/Adviseur Informele Zorg (32 uur)

11 januari 2019

Jij wilt toch ook een stad waarin iedereen meedoet?

PEP streeft naar een stad waarin iedereen mee kan doen naar eigen vermogen, ongeacht diens situatie of achtergrond. Dit doet PEP door maatschappelijke organisaties te adviseren, en inwoners te helpen meedoen in de samenleving. Bijvoorbeeld via bijeenkomsten en trainingen, of via de online platformen Den Haag Mantelzorg en Den Haag Doet.

PEP zoekt een Trainer/Adviseur Informele Zorg (32 uur)

Gaat hier je hart sneller van kloppen?

Als trainer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen in aansluiting op het programma Informele Zorg. Je weet als geen ander hoe jij deze trainingen moet voorbereiden, organiseren en begeleiden. Nieuwe werkvormen en technieken zijn jou dan ook niet onbekend.

Naast trainer ben je ook adviseur en weet jij de verbinding te leggen tussen formele en informele zorg van o.a. organisaties, instellingen en het bedrijfsleven in de stad. Jij weet partijen bij elkaar te brengen om de strategische doelen van PEP te realiseren. Het onderhouden en aangaan van externe contacten ga je zeker niet uit de weg en je weet als geen ander de behoeften uit het veld te signaleren en deze te vertalen naar advies. Een projectleidersrol is jou op het lijf geschreven.

Kun je deze afvinken?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van het werkterrein van PEP, in het bijzonder informele zorg.
  • Kennis en inzicht van de doelgroep en maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Flexibele instelling, geen 9 – 5 mentaliteit.
  • Communicatie- en presentatievaardigheden.
  • Creatief en innovatief.

En zie je dit wel zitten?

Vanuit je werkplek op het fijnste stukje centrum van de stad, zet je je in voor een nóg leuker en bruisender Den Haag. Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën te bedenken, ontwikkelen en uit te voeren. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 8. Ook een persoonlijk loopbaanbudget is onderdeel van deze CAO.

Stuur je motivatie en CV vóór 1 februari 2019 naar Evelien de Vries: e.devries@pepdenhaag.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie, mail of bel met Marjan Volkerink m.volkerink@pepdenhaag.nl of  06 –53414652. Voor interne sollicitaties: solliciteer door jouw motivatie en CV vóór 26 januari 2019 te sturen naar: e.devries@pepdenhaag.nl

Neem een kijkje op onze websites!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug

praktijkverhalen

Sluiten formele en informele zorg goed aan?

Training Familiezorg

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Nieuwjaarsreceptie 2019

Zien we elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie? U bent van harte welkom.