STiP-banen voor Den Haag

6 februari 2017

Bent u een maatschappelijke partner met hart voor de stad? De STiP-baan biedt u de mogelijkheid om op gebied van werk een sociaal hart te laten zien. U helpt iemand die moeilijk zelf aan werk kan komen weer aan werk. De gemeente heeft hier subsidie voor beschikbaar. En zo nodig extra begeleiding.

Het is voor u een kans om drie jaar lang uw organisatie te versterken met extra personeel. Om activiteiten op te pakken die anders blijven liggen. Om de werkdruk te verminderen. En misschien vindt u in de STiP-medewerker uiteindelijk wel een waardevolle kandidaat voor een reguliere vacature binnen uw organisatie.

U draagt als werkgever zorg voor de normale werkgeverstaken en verantwoordelijkheden op het werk: begeleiding 'on the job'. Belangrijk: de werkzaamheden die STiP-medewerkers doen, mogen er niet toe leiden dat bestaande functies verdwijnen.

Met de STiP-baan geeft u mensen die niet makkelijk zelf aan werk kunnen komen weer perspectief.
Doet u mee?
• Hebt u (mogelijk) passend werk voor mensen die hun weg terugzoeken naar de arbeidsmarkt? Stuur dan een mail naar [email protected]
• Wij gaan een partnerschap met u aan waarin we samen met u tot een passend takenpakket komen en zorgen voor een goede begeleiding van de kandidaat.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren