Scan Bestuurscoaching online!

3 april 2017

Bestuursleden van vrijwilligersorganisaties hebben vaak een breed takenpakket. Allrounder zijn op élk terrein is bijna niet haalbaar. PEP heeft daarom zojuist de Scan Bestuurscoaching gelanceerd. Hiermee brengen wij ondersteuningswensen van bestuursleden in kaart. Vervolgens koppelt PEP het betreffende bestuur (of bestuurslid) aan een bestuurscoach. Dit zijn doorgewinterde bestuurders die op vrijwillige basis met het bestuur meekijken en adviseren. Bestuurscoaching voor vrijwilligersorganisaties uit Den Haag is kosteloos. Lees verder en doe de scan! > 

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Slotbijeenkomst 2019 De Haagse Maatschap

Slotbijeenkomst De Haagse Maatschap 2019 met als thema is 'De aanhouder wint'. Terug- en vooruitblik en inspirerende sprekers die door stug volhouden ver zijn gekomen.