Samenwerking met Xtra verstevigd

28 maart 2017

Zojuist tekenden XTRA Welzijn, PEP Den Haag en de gemeente Den Haag een convenant. De versterkte samenwerking is hiermee bekrachtigd.

De samenwerking richt zich vooral op de Servicepunten XL in de stad. Op elke locatie van Xtra zal de Vrijwilligers Vacaturebank en ons platform Den Haag Doet vertegenwoordigd zijn.

PEP tekende voor het opleiden van de vrijwillige intercedenten die op de vrijwilligerspunten werken. De dagelijkse coördinatie en aansturing doet Xtra. Ook de Den Haag Doet Burenhulp centrale is inmiddels bereikbaar op alle plekken, via Den Haag Doet. Kortom: een klinkende samenwerking waar nog veel meer muziek in zit!

Xtra, PEP en gemeente Den Haag bekrachtigen hun samenwerking
Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren