Plek voor communicatie stagiair(e)

10 juli 2017

Zie jij communiceren als een sport?

PEP Den Haag biedt een stageplek waar je je communicatiespieren kan trainen. Voor je algemene conditie liggen er zelfstandige taken voor je klaar. Denk aan het aanjagen van onze volgers op (social)media, het schrijven van persberichten, organiseren van bijeenkomsten en PEP vertegenwoordigen bij evenementen.
De specifieke spierengroepen die je wilt ontwikkelen kies je zelf. Gaat je hartslag omhoog van design? Dan stort je je op het maken van visuals. Ben je tekstueel lenig? Dan haal je tekstwerk naar je toe. Heb je ideeën en denkkracht? Dan dicht je de gaten in de markt.

In deze stage krijg je geen personal trainer, jij stelt je eigen doelen. Jij bent een energieke en wakkere stagair, 3e jaars, en je kunt je voor enkele maanden aan PEP verbinden (min 32 uur). Het staat buiten kijf dat je beseft dat de wereld groter is dan je eigen kring en dat je diversiteit als verrijking ziet.

PEP is een stichting die zich inzet voor participatie in Den Haag, onze focus ligt op vrijwilligerswerk, mantelzorg, emancipatie en diversiteit. PEP adviseert, traint en verbindt organisaties. Voor vrijwilligers in Den Haag hebben wij vacaturebank DenHaagDoet.nl.   

Informatie bij Sophie van Eck, s.vaneck@pepdenhaag.nl, telefoon 06 534 157 93.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren