PEP tijdelijk dicht in verband met het coronavirus

16 maart 2020

In navolging van het besluit van het kabinet is ook PEP Den Haag aan de Riviervismarkt 2 tijdelijk gesloten. Zo is er besloten om in de aanpak tegen het coronavirus alle openbare gelegenheden te sluiten tot en met maandag 6 april. Dit betekent dat je niet naar PEP kunt komen, maar wij zijn nog wel altijd telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur via 070- 302 44 44.

Bijeenkomsten en trainingen bij PEP

"Gaan alle bijeenkomsten en trainingen dan ook niet door?" Dat is nog niet zeker, want wij kijken naar de mogelijkheden om een aantal bijeenkomsten en trainingen online door te laten gaan. Alle bijeenkomsten die in eerste instantie bij PEP worden georganiseerd gaan voorlopig dus niet door.

Wil je weten of de bijeenkomst of training van jouw voorkeur doorgaat? Houd dan de PEP site en de agenda in de gaten. 

>PEP agenda 


PEP Helpdesk telefonisch en per e-mail bereikbaar

Ook is de helpdesk van PEP per telefoon(070- 302 44 44) en per e-mail([email protected]) bereikbaar.

De Pop-up Helpdesk is de hele maand maart tot en met 2 april in Laak, maar is door de corona omstandigheden ook daar niet tijdelijk niet bereikbaar. Voor vragen kun je ook contact opnemen via telefoonnummer: 070- 302 44 44 en per e-mail: [email protected]

PEP adviseur bereiken

Ook onze PEP adviseurs staan je graag telefonisch of per e-mail te woord. Voor advies over het werven van vrijwilligers en andere inhoudelijke vragen kun je ook contact opnemen met een van onze PEP adviseurs. Zij zijn per telefoon en/of per e-mail bereikbaar. Kijk hier voor alle adviseurs van PEP.

>Ga naar alle PEP medewerkers 


Terug

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!