PEP sluit zich aan bij MenEngage

5 augustus 2016

MenEngage is een wereldwijde alliantie van organisaties die met jongens en mannen werkt aan vrouwenemancipatie en genderongelijkheid. Samen zetten zij zich in voor een betere wereld voor jongens, meisjes, vrouwen en mannen. MenEngage NL is de Nederlandse tak van MenEngage. Dit Nederlandse netwerk bundelt Nederlandse organisaties, professionals en individuen die zich inzetten voor mannen en emancipatie. De coördinatie is in handen van de Emancipator, de organisatie voor mannen en emancipatie in Nederland.


Tijdens de presentatie van het netwerk op 9 juni sloot PEP zich aan bij dit netwerk voor organisaties en professionals. Samen met Emancipator en MenEngage NL maakt PEP mannenemancipatie zichtbaar door het organiseren van o.a. netwerk- en inspiratiebijeenkomsten. Op 12 september vindt een eerste bijeenkomst met Emancipator en MenEngage bij PEP plaats. Deelname is gratis! Klik hier om u aan te melden.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Jaarverslag 2018

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

agenda

Slotbijeenkomst 2019 De Haagse Maatschap

Slotbijeenkomst De Haagse Maatschap 2019 met als thema is 'De aanhouder wint'. Terug- en vooruitblik en inspirerende sprekers die door stug volhouden ver zijn gekomen.