PEP officieel mantelzorgvriendelijk

10 november 2017

Sinds 10 november 2017 is PEP ook officieel een mantelzorgvriendelijke organisatie. De erkenning is een initiatief van Stichting Werk&Mantelzorg. Directeur Fenna Noordermeer en nog negen andere Haagse organisaties ontvingen het bijbehorende bordje 'Wij werken mantelzorgvriendelijk' uit handen van wethouder Karsten Klein.

De toekenning is niet zomaar een losse pluim, maar onderdeel van een groter plaatje. Eerder dit jaar tekende PEP een convenant waarin zij afsprak haar mantelzorgbeleid te formaliseren én de ambassadeursrol (nog verder) op zich te nemen. Zie ook het interview met Margreet Woessner van Stichting Werk&Mantelzorg

Wilt u ook dat uw organisatie, bedrijf of stichting mantelzorgvriendelijk(er) wordt? Het mantelzorgteam van PEP helpt u graag bij het opstellen van passend mantelzorgbeleid. Kijk voor meer informatie op onze mantelzorgpagina of stuur een mail naar Wai-Kin Chung, [email protected]

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren