Peace in the Park 2016

23 september 2016

Wij zien een Den Haag, waar vrede leeft in de bewoners. Iedereen wil immers vrede. Vrede die u dichter bij uzelf, uw buurt en uw stadsgenoten brengt. Vrede als bron van inspiratie en ontmoeting. Vrede toont zich dan in uw levenshouding en gedrag, in uw eigen leefomgeving. Ontdek op festival 'Peace in the Park' hoe u dat kunt oefenen. En deel dat met anderen, als eerste kleine stap. Want: “wat gaat u eraan doen?"

Laat u inspireren bij het festival´Peace in the Park´aanstaande zondag 25 september. Geniet in het gras van stilte, muziek of dans, een ontmoeting, bij een hapje en drankje. U kunt workshop volgen en meedoen aan yoga. Ook is er een kinderprogramma. Het festival begint om 12.00 uur met een gemeenschappelijke opening, we sluiten ook weer gezamenlijk af om 17.30 uur.

Klik hier voor informatie over dit festival.

Peace in the Park is onderdeel van het derde Just Peace weekend dat van 21 tot en met 25 september in Den Haag veel activiteiten biedt.

Everybody wants peace. You can also do something with peace, within yourself, with others and in your environment. Discover what you can do as a first small step.

Come and celebrate peace with lots of interesting activities and workshops. Most of the activities are also accessible for English speaking visitors. You are most welcome!

Peace in the Park

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren