Dit zijn de Parels van 2020

4 maart 2020

Het was een feestje!

Wat is Den Haag zonder: Ouarda El Khadiri, Nawal Kadhim, Po Yee Leung, Nora Aghabalapour Toufighi, José Stuivenberg, Cathy Delhanty, Deborah Cameron en Sita R. Roepan? Al deze dames zetten zich vrijwillig in voor de emancipatie van vrouwen in Den Haag. Op 4 maart jl. ontvingen zij daarvoor - uit handen van wethouder Bert van Alphen - een oorkonde, bloemen en een portret gemaakt een professionele fotograaf. Nogmaals van harte gefeliciteerd dames. Het was een feestje om jullie te zien stralen!

Tip! Van 2 t/m 8 maart 2020 is het vrouwenweek in Den Haag. Met activiteiten door de hele stad. Altijd gezellig, soms leerzaam, boeiend, verrassend, uitdagend... en vooral saamhorig! Voor elk wat wils. Klik hier voor het programma van de Haagse Vrouwendagen.

Winnaars van de Haagse Parels op het podium, met wethouder Bert van Alphen erbij.
Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!