Verkiezing Haagse Held 2016! Nomineer uw held!

5 augustus 2016

Oproep: wij zijn op zoek naar verborgen Haagse Helden. Kent u een vrijwilliger die het verdient om in de schijnwerpers te staan?

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak op de achtergrond, zetten zij zich belangeloos in voor anderen. Wij vinden het belangrijk dat deze helden die erkenning krijgen die ze verdienen. Daarom start de gemeente ook in 2016 weer in samenwerking met PEP en Hotel ibis Den Haag City Centre, een zoektocht naar deze verborgen Haagse Helden.
 
Heeft uw organisatie een vrijwilliger die een extra applaus verdient? Nomineer hem/ haar dan snel voor de Haagse Held van het jaar!

Lees meer op de Den Haag Doet site en normineer uw Haagse held! 

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren