Onze adviseurs in jouw stadsdeel

17 september 2019

Wil je weten hoe je projecten in jouw stadsdeel kan financieren? Wil je meer verbinding met jongeren? Misschien is het in jouw stadsdeel lastig om bestuurders te vinden, of zijn er veel mantelzorgers die op zoek zijn naar ondersteuning. Omdat elk stadsdeel in Den Haag specifieke uitdagingen kent, hebben onze adviseurs zich gespecialiseerd per stadsdeel. Zo kunnen ze je een passend advies geven voor de situatie in jouw wijk.

Gratis advies

Onze stadsdeel-accounthouders komen graag langs voor een gratis adviesgesprek. Ook kunnen we samen een training of bijeenkomst organiseren in jouw stadsdeel. Zo kwam het Haagse Emancipatienetwerk onlangs samen in Segbroek en Escamp. Daar ontmoette het netwerk organisaties uit die wijken die zich inzetten voor emancipatie. Ook werden er in september 2019 verschillende trainingen van de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie gegeven in Laak. Zo werd de drempel om zich te ontwikkelen voor vrijwilligers in Laak lager, en kunnen zij Laak nog meer laten bloeien.

We adviseren niet alleen de organisaties, maar ook de gemeente Den Haag op het gebied van vrijwillige inzet, informele zorg, emancipatie en diversiteit. We laten hen per stadsdeel weten waar de organisaties behoefte aan hebben zodat zij hun beleid hierop kunnen afstemmen. We horen dus ook graag van jou waar jouw organisatie behoefte aan heeft! Neem hiervoor contact op met de adviseur van jouw stadsdeel.

Onze diensten en producten bij jou in de buurt  

Onze diensten en producten kunnen we in jouw stadsdeel verzorgen. Onze diensten en producten zijn in principe gratis voor Haagse maatschappelijke organisaties. We bieden:

Ook kunnen we samen iets bedenken dat bijdraagt aan de daadkracht van organisaties in jouw stadsdeel. En we sluiten graag aan bij andere evenementen in het stadsdeel op onze thema’s vrijwillige inzet, informele zorg, emancipatie en diversiteit. We waren bijvoorbeeld het Escamp festival en Loosduinen festival.

De adviseur van jouw stadsdeel

Maak hier kennis met de adviseur van jouw stadsdeel.

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?