Onderzoek respijtzorg Den Haag

15 april 2016

In samenwerking met de gemeente Den Haag voert PEP Den Haag een onderzoek uit naar respijtzorg. Dit is vervangende zorg voor mantelzorgers zodat de mantelzorger even vrijaf kan nemen van de zorgtaken met als doel om overbelasting te voorkomen.

Voor organisaties
Bent u een organisatie die respijtzorg aanbiedt, of bent een organisatie die een aanbod zou kunnen formuleren? Dan hebben we u nodig!
De interviews nemen ongeveer een uur in beslag en hebben als doel om te komen tot een betere match tussen de vraag en het aanbod van respijtzorg.

Voor mantelzorgers
Bent u mantelzorger? Uw mening is van groot belang om te weten waar de behoeften liggen.

Contact
• Organisaties kunnen contact opnemen met adviseur Wai-Kin Chung, [email protected] of 06-16821491.
• Mantelzorgers kunnen contact opnemen met adviseur Abderrahim Kajouane, [email protected] of 06-55970098.

Bouw samen met ons en de gemeente Den Haag mee aan een futureproof respijtwijzer!

Namens het team ‘Onderzoek respijtzorg Den Haag’

Terug

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Kan PEP helpen bij de ondersteuning van mantelzorgers?

PEP helpt u daarbij met: voorlichting- en adviestrajecten, het beschikbaar stellen van tools, en methodieken, het uitvoeren van onderzoeksprojecten, het verzorgen van trainingen en workshops op maat, op open inschrijving, met e-learnings en train-de-trainer technieken.

agenda

Kleurrijke Mantelzorg

Hoe kunnen we mantelzorgers van kleur beter bereiken, ondersteunen en verbinden? Kom uw ervaring en kennis delen en verrijken!