NLdoet 2017: PEP helpt je op weg

7 november 2016

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties kunnen vanaf november 2016 weer klussen aanmelden voor NLdoet op 10 en 11 maart 2017. Of het nu gaat om het schilderen van een clubhuis of hulp bij het onderhoud van een natuurgebied, deze dagen staan tal van vrijwilligers voor jouw organisatie klaar.

Weet je niet goed hoe je je klus moet organiseren of wat je precies moet regelen, kijk op de pagina van NLdoet of ga naar de Klushulp. Voor persoonlijk advies kun je contact opnemen met PEP adviseur Wai-Kin.

Als je aan de voorwaarden voldoet, kun je voor je klus ook een financiële bijdrage aanvragen voor 31 januari 2017. Maar PEP adviseert om niet te lang te wachten met deze aanvraag, want op is op!

Niet alle kosten kunnen worden vergoed door de financiële bijdrage. Trainingen voor vrijwilligers worden bijvoorbeeld niet vergoed. Kijk voor gratis trainingen op de vrijwilligersacademie en gratis trainingen speciaal voor professionals en (vrijwillige) bestuurders in de agenda van PEP. 

Mogelijk heb je een vrijwilligersverzekering nodig, in Den Haag vallen vrijwilligers in principe automatisch onder de Haagse Polis en hoef je als organisatie niets te regelen. Wil je daar meer informatie over of heb je andere vragen over NLdoet, ook hier kan Wai-Kin je meer over vertellen.

Wil je in een paar minuten checken of het vrijwilligersbeleid van jouw organisatie nog voldoet aan de huidige randvoorwaarden? Doe de vitaliteitsscan in het PEP ebook.

 


Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren