Netwerk voor bestuurders, wat is uw uitdaging?

14 februari 2017

Op 14 februari is er een nieuw platform live gegaan! Bestuurders gaan samen aan de slag om besturen leuker, eenvoudiger en slimmer te maken. PEP Den Haag ondersteunt dit initiatief. BestuurdersCentraal wil graag weten wat Nederlandse bestuurders dagelijks bezig houdt. Wat is uw uitdaging voor 2017? Deel het via www.bestuurderscentraal.nl/lanceringsactie en maak kans op 250 euro! Een aantal bestuurders ging u voor in dit filmpje.

Maak kennis met BestuurdersCentraal!
BestuurdersCentraal is opgericht vóór en dóór bestuurders van vrijwilligersorganisaties in alle sectoren. Op BestuurdersCentraal Den Haag kunt u:
• steeds meer ins en outs vinden over zaken rondom besturen;
• zelf ideeën opperen én inspiratie ophalen voor uw eigen organisatie;
• verschillende workshops en trainingen vinden waaraan u deel kunt nemen om uw kennis en vaardigheden te vergroten;
• deelnemen aan een Bestuurderspool van andere bestuurders en experts die u kunnen helpen, of die u kunt helpen.

BestuurdersCentraal vraagt u om uw uitdaging te delen, zodat we beter kunnen inspelen op vragen en behoeften vanuit het veld en zoveel mogelijk bestuurders daarin kunnen ondersteunen. Vul uw uitdaging in via de website en/of meld u aan voor de bestuurderspool bij Annemiek Haneveld via [email protected] Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook contact opnemen met Annemiek.

BestuurdersCentraal vindt u ook terug op Facebook en Twitter.

Dit project mede mogelijk gemaakt door Centraal Beheer, VSB Fonds en Fonds1818.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren