Nationale Vrijwilligersprijs 2020

19 februari 2020

Kandidaten en Genomineerden Nationale Vrijwilligersprijzen


Op de website Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV staan nu alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Dit jaar gaan ook drie Haagse organisaties op voor de nationale prijs. Zo kun je stemmen op Taal aan Zee, het Haags Dierencentrum en Mijn Buuf. Zo zijn Taal aan Zee en het Haags Dierencentrum onlangs nog uitgeroepen tot beste vrijwilligersorganisaties tijdens de Haagse Vrijwilligersprijzen. 

Iedereen kan tot en met 22 maart 2020 stemmen op zijn favoriete kandidaten zodat ze wellicht de Publieksprijs van € 2.500,- winnen. Je kunt kiezen uit alle 114 kandidaten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, pitchen op 28 maart 2020 voor de winst voor jury en publiek!

Van harte gefeliciteerd met jullie nominatie!>Bekijk hier de genomineerden en breng je stem uit

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!