Maak kennis met uw nieuwe jonge vrijwilligers!

22 februari 2017

Maak kennis met uw nieuwe jonge vrijwilligers! 
Meld u aan voor de Meet & Greet met eerstejaarsstudenten van Hogeschool Inholland.

Op woensdag 22 maart 2017 organiseert het domein Gezondheid, Sport en Welzijn van de Hogeschool Inholland een stagemarkt waar u eerstejaarsstudenten MWD en SPH kunt ontmoeten. Tijdens deze ‘Meet en Greet’ krijgen organisaties de gelegenheid zich te presenteren en vrijwilligers te werven. En studenten kunnen op deze manier kennis maken met het werkveld en de grote diversiteit van doelgroepen.

Vrijwilligerswerk onderdeel van opleiding
Inholland vindt het belangrijk dat studenten het sociaal domein goed leren kennen tijdens hun opleiding. Daarom heeft zij in het onderwijs opgenomen dat studenten de praktijk leren kennen in de vorm van vrijwilligerswerk of stage. Hierbij gaat het om het begeleiden van cliënten of deelnemers. Bij deze oriëntatie ligt de nadruk op de eigen wijze van contact maken met de doelgroep. Het gaat daarbij om de aansluiting op het dagelijks leven van de doelgroep. Het contact met de cliënt vormt de basis voor het handelen en de keuze voor een manier van werken.

Stagemarkt op 22 maart
Deze bijeenkomst is verplicht voor alle eerstejaarsstudenten die op 1 februari 2017 en op 1 september gestart zijn met de opleiding Maatschappelijk werk (MWD) of Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Een uitgelezen kans dus om uw organisatie aan hen te presenteren.

Praktische informatie
Datum: 22 maart 2017
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Locatie: Theresiastraat 8
Voor wie: Organisaties in gezondheid, sport en welzijn en eerstejaarsstudenten van de opleidingen Maatschappelijk werk en Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Meld u aan voor de stagemarkt.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren